Ryhdy kumppaniksi!

Kohtaavatko asiakkaasi haasteita kyberturvallisuustietoisuuden kanssa? Aloita yhteistyö kanssamme! Luodaan yhdessä arvoa ja tietoisuutta.

Käyttää yli 1 400 organisaatiota

Luotettava ja kokenut

Yli 1 400 organisaatiota käyttää nyt opetuskurssejamme, jotta he luovat ja ylläpitävät lisääntynyttä tietoisuutta tietoturvasta. Yhteistyökumppanien avustuksella me voimme kasvattaa vielä tätä lukumäärää.

Junglemapin ansiosta saat yhteistyökumppanin, jolla on yli 20 vuoden kokemus ja joka tuntee sekä kyberturvallisuuden että opettamisen perin pohjin. Lisäksi meillä on toimintatapa ja malli, joka skaalautuu helposti ja soveltuu niin pieniin kuin suuriin organisaatioihin.

Me itse etsimme yhteistyötä johdon ja IT-konsulttien kanssa. Lisäksi etsimme järjestelmän toimittajia ja muita toimijoita, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä organisaatioiden kanssa vahvistaakseen heidän tietoturvallisuuttaan.

Meidän yhteistyöohjelmamme

Me tarjoamme kolmenlaisia yhteistyökumppanuuksia

Icon

Junglemapin jälleenmyyjä

IT-tarjoajana sinulla on mahdollisuus tarjota asiakkaillesi kyberturvallisuustietoisuuskurssi NanoLearningia käyttämällä. Toistuvat maksut ja minimaalinen hallinnointi.

Icon

Junglemap MSP

Managed Service Provider -toimijana saat mahdollisuuden lisätä NanoLearningia käyttämällä kyberturvallisuustietoisuuskoulutuksen lisensseihisi ja pilvipalveluihisi. Mitä useampia lisenssejä, sitä parempi hinta on lisenssiä kohden, mikä antaa paremman katteen.

Icon

Junglemap Whitelabel

Whitelabel-yhteistyökumppanina saat pääsyn kyberturvallisuustietoisuuskoulutukseen NanoLearningia käyttämällä ja saat asiakkaasi graafista suunnittelua noudattavan räätälöidyn ratkaisun.

Ota meihin yhteyttä!

Haluatko saavuttaa win-win-tilanteen? Ota meihin yhteyttä ja aloitetaan keskustelut yhteistyökumppanisopimuksesta.