Meidän tuotteemme

Meidän kolme tuotepakettiamme mahdollistavat tehokkaan oppimisen ja antavat pääsyn tietoisuuskoulutuksiin, joiden tehokkuutta voi mitata. Luo omia kurssejasi, hyödynnä meidän valmiita kyberturvallisuuskoulutuksiamme tai valitse esimerkiksi jokin vaatimustenmukaisuuden kursseistamme. Keskeiset toiminnot jakeluun, raportointiin, brändikohtaiseen räätälöitävyyteen ja tehokkuuden mittaukseen liittyen kuuluvat aina mukaan.

Jo yli 1400 organisaatiota luottaa meihin
Icon

Kyberturvallisuustietoisuuden koulutus

Icon

Junglemap Basic

Meidän tietoturva- ja tietojenkalastelukoulutuksemme aloituspaketti kaikille työntekijöille.

Icon

Junglemap Pro

Räätälöityjä tietoisuuskoulutuksia kaikille työntekijöille, esihenkilöille ja hallituksen jäsenille. Mukaan kuuluu myös tietojenkalastelusimulaatioita.

Icon

Junglemap Enterprise

Skaalautuva kyberturvallisuuden paketti kaikenlaisille organisaatioille. Luo omia kurssejasi tekoälyä hyödyntämällä. Apunasi on kattava asiakastuki.

Luo omat kurssisi

Onko sinulla paljon ideoita, mutta ei tarpeeksi aikaa? Anna meidän AI-toimintomme auttaa sinua luomaan sisältö tarvitsemillesi kursseille. Sinun tarvitsee vain ladata asiakirjat ja muuttaa ne 3 minuutin mittaisiksi NanoLearning-oppitunneiksi Junglemap Creatorin avulla. Jaa ja seuraa toimitusta meidän alustamme avulla. 

GRC-kurssit

Junglemap Complyn avulla voit valita yhden kurssin tai yhdistää useampia valmiita kurssejamme monipuoliseksi kattaukseksi GRC-aiheisia kursseja, joihin lukeutuvat esimerkiksi vastuullisuus, eettinen ohjeistus, diversiteetti ja inkluusio, hallintotavat, tuottavuus ja yksityisyydensuoja/GDPR.

Vuodesta 2006 lähtien Junglemap on...
toimittanut yli 40 000 NanoLearning-kurssia
yli 1.400 organisaatioon
ja tavoittanut yli 7 miljoonaa käyttäjää.